zaterdag 26 januari 2013

Doosje met cupcake

Hoi allemaal,

Om het allemaal nog leuker te geven, heb ik om deze cupcake een doosje gemaakt, met daarom een band, waarop de bloemen van de cupcake weer terug komen.
Ik heb de vilten bloemen weer gemaakt met de Noor!design Floral Flourishes stencils 6002/0158, die als het goed is deze week in de winkels liggen. Het roosje is een stencil van Marianne design.
Het geschulpte rondje is een Lin en Lene stencil nestje 1201/0020 Deze stanzen ook super goed door vilt. Daarop zit nog een rondje met hartjes ook een stencil van Lin en lene 1201/0002

Hier het doosje dicht, het doosje is aan alle zijden 7,5 cm.
Het bestaat uit een doosje, dekseltje en dan nog extra een band eromheen. Deze band is eigenlijk niet nodig, omdat het dekseltje het doosje al bij elkaar houd.

Op de bovenzijde heb ik de Lin en lene hartjes mal gebruikt, met daaronder het nestje van Lin en Lene. De bloemen zijn van vilt gemaakt en komen op de cupcake weer terug.

Als je de band eraf haalt, kan je d.m.v een kijkvenster in het dekseltje een blik in het doosje werpen. En kan je al zien wat er in zit.

Als je dan het dekseltje eraf haalt, valt het doosje open en staat in het midden de cupcake van vilt te pronken.

Op de cupcake komen weer de vilten bloemen terug, net als op de band , die om het doosje heen zit, zo is het een geheel.
Leuk om zo te geven, maar ook om te krijgen!!

Liefs Anke

Voor alle gebruikte materialen neem een kijkje op de webshop:

1 opmerking:

  1. Wat een leuk doosje Anke, dan heb je idd meteen een leuk kadootje.

    Liefs Joke

    BeantwoordenVerwijderen